Последни Активности


Одржан состанок помеѓу Организацијата за индустриски развој при ОН (УНИДО) и фондацијата ЦЕНЕТ

На ден 18.03.2014 години во просториите на Фондацијата Центар за едукација и вмрежување во туризмот ЦЕНЕТ во Демир Капија се одржа состанок помеѓу представни ...

Доделување на награда од МЛС на ЦРВПР во ЦЕНЕТ, Демир Капија

На ден 17.07.2014 година во просториите на Центарот за едукација и вмрежување во туризмот - ЦЕНЕТ во Демир Капија, на Центарот за развој на Вардарски плански ...

Недела на традицијата „св Трифун“ 2014 Натпревари традиционално јадење

По повод Недела на традицијата Св. Трифун 2014 како дел од активностите се одржа и натпревар  во подготвување на традиционално јадење. Во натпреварот уч ...

Недела на традицијата „св Трифун“ 2014

Продолжувајќи ја традицијата оваа година по четврти пат во Демир Капија се одржа манифестацијата Недела на традицијата Свети Трифун 2014 која од година во го ...

Недела на традицијата „св Трифун“ 2014 Натпревари Закројување

По повод Недела на традицијата Свети Трифун 09.02.2014  во Демир Капија се одржа натпревар во закројување на винова лоза кој е дел од активностите по по ...

Одржан форумот од проектот науката и праксата пат кон успехот

дата: 12.12.2013 Во рамките на проектот Науката и праксата-пат кон успехот кој го спроведува секторот за туризам при Фондацијата Тиквешки вински пат во ...

Официјално отварање на Центар за едукација и вмрежување во туризмот ЦЕНЕТ во Демир Капија

Значаен објект на местото на старата училишна зграда на 07.11.2013 година  беше  предаден во употреба во Демир Капија.  Имено, станува  збор ...

Обуки

Во моментов,во склоп на проектот беа изработени 10 модули за едукација и тоа: 1.        Одржлив развој на туризмот, туризмот како шанса, а ...

Свечено отварање на ЦЕНЕТ

На 7 Ноември 2013 година во 12:00 во склоп на прославата на денот на Општина Демир капија,свечено ќе биде пуштен во употреба објектот на ЦЕНЕТ. ...

Започнаа обуките од проектот ЦЕНЕТ

   Од 15.03.2013 до 17.03.2013 се одржа семинар на тема „Развој на туристички производ“.  На семинарот присуствуваа околу 40 учесници ...

Се одржа третиот координативен состанок на партнерите во рамките на проектот ЦЕНЕТ

          На 27.02.2013 година во просториите на Локалната самоуправа на општина Демир Капија  се одржа третио ...

Градежните активности се одвиваат по договорената динамика

          Врз основа на договорот со бр.(02 – 481/9) склучен помеѓу општина Демир Капија и градежната фирма У ...

Календар на настани

Последно во Настани

„Недела на традицијата“ Св. Трифун – 14.02.2013


 

Долгата и богата традиција во нашите простори започнува уште со Античките македо ...

Прва меѓународна конференција за вмрежување во туризмот


 

Прва меѓународна конференција за вмрежување во туризмот Во склоп на проекто ...


Анкета

Дали ви е потребна доедукација во туризмот?

  • Да
  • Не
  • И така и така
Ajax Loader

Cenet на Facebook

Copyright (c) 2012, Cenet. Financed by IPA Cross Border Program